OM OSS

SIMONE NILSSON

Simone Nilsson arbetar med psykoterapi och mindfulness samt utbildar inom metoden Mindfulnessbaserad Kognitiv Terapi (MBKT). Hon arbetar med enskilda terapier – Kognitiv Beteendeterapi (KBT), är IFS informed inom traumaterapin Internal Family Systems, arbetar med par – Emotionally Focused Therapy for couples (EFT) och grupper. Simone handleder även andra inom psykosocialt arbete. Hon arbetar med mindfulness på arbetsplatser, både inom den privata sektorn (företagsledare och anställda i medelstora och större företag) och kan anlitas för att återkommande besöka din arbetsplats eller skräddarsy ett upplägg på Starling Heights, samt har återkommande kunder inom den offentliga sektorn. En annan målgrupp är yrkespersoner såsom vårdpersonal, behandlare, lärare och poliser som möter människor i svåra situationer.

Simone har en Bachelor i Psykologi, grundläggande utbildning inom Psykoterapi och en Master från Oxford University i Mindfulnessbaserad Kognitiv Terapi.

Simone utbildar och tar emot kunder i språken: svenska och engelska.

NILIMA LINDMARK HOLLANDER

Nilima Lindmark Hollander arbetar som Mindfulnessinstruktör. Hon har rötter i naturvetenskapen som utbildad maringeolog och biolog.

Hon kom i kontakt med Mindfulness efter att ha förlorat båda sina föräldrar i cancer. Nilima såg ett kraftigt växande behov av anhörigstöd och jobbar med mindre grupper av anhöriga för att hjälpa dem att inte tappa sin ork och styrka i den sorg, hjälplöshet och ilska som följer med att se en nära anhörig sjuk.

Nilima jobbar med Anhörigstöd och håller kurser i Mindfulness i språken: svenska och engelska.

Vill du göra en intresseanmälan?

Eller har du kanske någon fråga? Skicka oss ett meddelande och vi hör av oss så snart vi kan.