OM OSS

SIMONE NILSSON

Simone har en Master i Psykologi med inriktning Mindfulnessbaserad Kognitiv Terapi. Efter sin Bachelor gick hon en psykoterapiutbildning (steg 1) med inriktning Objektrelationsteori. Sedan fortsatte hon att utbilda sig till familjerådgivare samt i Interpersonell Psykoterapi. Hennes intresse för ångest och depression och förebyggande av återfall ledde till Mindfulnessbaserad Kognitiv Terapi. Här väcktes intresset och passionen för trauma. Konceptet att, under våra trauman och försvar finns ett oförstört jag som har legat skyddat och kan nås, har varit drivkraften att specialisera sig på trauma.

Simone arbetar med enskilda terapier – Kognitiv Beteendeterapi (KBT), är IFS-informed inom traumaterapin Internal Family Systems, arbetar med par – Emotionally Focused Therapy for couples (EFT) och grupper. Simone handleder även andra inom psykosocialt arbete. Hon undervisar och utbildar inom trauma gentemot behandlingshem och professionella som möter människor i svåra situationer. Hon leder grupper i Mindfulnessbaserad Kognitiv Terapi och meditations/självutvecklande retreats.

Simone har sin mottagning omgiven av vacker natur med utsikt över havet. Här utvecklar hon även konceptet Heal with Horses, med grunderna från Hästunderstödd Terapi.

Mottagningen tar också emot klienter som vill ha terapi online.

Simone har en Bachelor i Psykologi, grundläggande utbildning inom Psykoterapi och en Master från Oxford University i Mindfulnessbaserad Kognitiv Terapi.

Simone utbildar och tar emot kunder i språken: svenska och engelska.

Kontakt: simone@starlingheights.se   ( +46 727 34 73 99 )

NILIMA LINDMARK HOLLANDER

Nilima Lindmark Hollander arbetar som Mindfulnessinstruktör. Hon har rötter i naturvetenskapen som utbildad maringeolog och biolog.

Hon kom i kontakt med Mindfulness efter att ha förlorat båda sina föräldrar i cancer. Nilima såg ett kraftigt växande behov av anhörigstöd och jobbar med mindre grupper av anhöriga för att hjälpa dem att inte tappa sin ork och styrka i den sorg, hjälplöshet och ilska som följer med att se en nära anhörig sjuk.

Nilima jobbar med Anhörigstöd och håller kurser i Mindfulness i språken: svenska och engelska.

Vill du göra en intresseanmälan?

Eller har du kanske någon fråga? Skicka oss ett meddelande och vi hör av oss så snart vi kan.