VAD TYCKER ANDRA?

”Denna kurs har bidragit till att jag lärt mig att vara i nuet på en helt annan nivå än tidigare. Jag har lärt mig hur viktig andningen är och hur  jag ska andas, framförallt i jobbiga situationer. Kursen har varit en investering i mig själv och är något jag alltid kommer att bära med mig, vart jag än är. Tack Simone!”
Antonia

Kursdeltagare, 8-veckorskursen i Mindfulness

”Kursen har gett mig så mycket! Tex bra redskap och kunskap för hur jag ska hantera alla mina ”jobbiga tankar” som tog så mycket energi från mitt liv. Möjlighet att ventilera och diskutera olika dilemma och problem med övriga deltagare i gruppen som hade liknande utmaningar som jag själv, vilket i sin tur ledde till en fin gemenskap. Och det bästa utav allt att lära mig meditera! Har aldrig tidigare förstått grejen med att meditera. Men nu när jag fått möjlighet att praktisera olika typer av meditation så kan jag inte föreställa mig ett liv utan meditation. Det får en verkligen att komma nära dig själv och jag kan nu hantera vardagen på ett mycket behagligare och lugnare sätt. Och om något oförutsett skulle ske som får mig att må dåligt, då har jag meditationen som räddar mig. Kan varmt rekommendera Starling Heights kurser!”
Camilla

Kursdeltagare, 8-veckorskursen i Mindfulness

”Härlig kursledare som skapar en fin atmosfär i gruppen som möjliggör att öppna upp. Man får nya perspektiv och kontakt med sitt känsloliv på ett annat sätt. Rekommenderas varmt!​”

 

 

Anita

Kursdeltagare, 8-veckorskursen i Mindfulness

”Under livets gång har jag arbetat med att lägga ner nya verktyg.
Genom Insiktsfull Meditation kursen har jag känt det som jag fått mitt sista stora verktyg för att må så bra som möjligt.
Dessa fina små Andrum o längre Meditationer gör mig Lugn o Stark.
Outstanding inte varit med om något liknande från alla mina utvecklings kurser o terapi samtal.
Så Tacksam för detta!”
Kristin

Kursdeltagare, 8-veckorskursen i Mindfulness

”Jag har fått hjälp att på riktigt få grepp om tankar som tynger ner och påverkar mitt mående. Insiktsmeditationen får mig att acceptera mig själv och mina tankar, att få en positiv syn på tillvaron. Nu är jag närvarande i min kropp inte bara i mitt huvud.”​

 

Magdalena

Kursdeltagare, 8-veckorskursen i Mindfulness